ZZP Verzekeringspakket voor een loodgieter

Speciaal voor loodgieters die als ZZP'er werken hebben wij een goedkoop en compleet loodgieter ZZP verzekeringspakket. Met deze verzekering voor loodgieters zijn de belangrijkste verzekeringen in één keer geregeld voor een goedkope premie. Ook een verzekering voor de loodgieter die dakbedekkingen doet mogelijk.

Verzekeringen in het verzekeringspakket voor loodgieters

In deze pakketverzekering voor de loodgieter zitten standaard de volgende belangrijkste verzekeringen :

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor de loodgieter die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor als u aansprakelijk gesteld wordt door iemand die iemand anders dan uw opdrachtgever.
  • Rechtsbijstandsverzekering inclusief incassohulp voor de loodgieter die als ZZP-er werkt. Voor juridische hulp voor het verhalen van schade, juridisch advies en incassoservice.
  • Inventaris-, Goederen- en Gereedschapsverzekering voor de loodgieter die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor bouwmaterialen en gereedschappen opgeslagen bij u thuis, in een loods of bij de opdrachtgever.
  • Eigen vervoerverzekering (diefstal uit bestelbus) voor de loodgieter die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor materialen en gereedschap in uw bestelbus.
  • CAR-/Montrageverzekering voor de loodgieter die als ZZP'er werkt. Voor schade aan het werk, schade als gevolg van uw werkzaamheden of schade aan de eigendommen van uw opdrachtgever.

ZZP Verzekeringspakket voor Loodgieters vergelijken

Een goekope premie voor u als loodgieter met 1 vraag berekenen?

Bovenstaande berekening te moeilijk? Klik hier om een berekening voor een goedkoop en compleet verzekeringspakket voor u als loodgieter te maken door maar 1 vraag te beantwoorden!

Verzekeringspakket voor Loodgietersbedrijf met personeel

Bent u loodgieter, maar met personeel en dus geen ZZP'er en heeft u wel een loodgietersbedrijf? Dan hebben wij het MKB Verzekeringspakket voor loodgieters. Klik hier om de goedkoopste premie voor de gunstigste pakketverzekering voor loodgieters te vergelijken.

Bestelautoverzekering voor Loodgieter

Bent u loodgieter en heeft u een bestelauto? Klik hier voor een vergelijking van de goedkoopste bestelbusverzekering voor u als loodgieter. Ook accessoires zijn mee te verzekeren op de bestelautoverzekering voor loodgieters.

Andere interessante websites voor loodgieters die als ZZP'er werken :

BestelautoVerzekeringen voor loodgieter | Zakelijke Autoverzekeringen voor loodgieter | VrachtautoVerzekeringen loodgieter