ZZP Verzekeringspakket voor een timmerman

Speciaal voor timmermannen die als ZZP'er werken hebben wij een goedkoop en compleet timmerman ZZP verzekeringspakket. Met deze verzekering voor U als timmerman zijn de belangrijkste verzekeringen in één keer geregeld voor een goedkope premie.

Verzekeringen in het verzekeringspakket voor timmermannen

In deze pakketverzekering voor de timmerman zitten standaard de volgende belangrijkste verzekeringen :

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor de timmerman die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor als u aansprakelijk gesteld wordt door iemand anders dan uw opdrachtgever.
  • Rechtsbijstandsverzekering inclusief incassohulp voor de timmerman die als ZZP-er werkt. Voor juridische hulp bij het verhalen van uw schade, juridische hulp of incassoservice.
  • Inventaris-, Goederen- en Gereedschapsverzekering voor de timmerman die als ZZP'er werkt. Dekking voor hout, bouwmaterialen, kwasten en gereedschappen die thuis, in een loods of bij uw opdrachtgever opgeslagen liggen.
  • Eigen vervoerverzekering (diefstal uit bestelbus) voor de timmerman die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor materialen en gereedschappen in uw bestelauto.
  • CAR-/Montrageverzekering voor de timmerman die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van uw opdrachtgever.

Goekoopste pakketverzekering voor timmerman die als ZZP'er werkt

Bestelautoverzekering voor timmerman

Bent u timmerman en heeft u een bestelauto? Klik hier voor een vergelijking van de goedkoopste bestelbusverzekering voor u als timmerman. Ook accessoires zijn mee te verzekeren op de bestelautoverzekering voor timmerman.

Andere interessante websites voor timmermannen die als ZZP'er werken :

BestelautoVerzekeringen voor timmerman | Zakelijke Autoverzekeringen voor timmerman | VrachtutoVerzekeringen voor timmerman