ZZP Verzekeringspakket voor een klusjesman

Speciaal voor klusjesmannen die als ZZP'er werken hebben wij een goedkoop en compleet klusjesman ZZP verzekeringspakket. Met deze verzekering voor U als klusjesman zijn de belangrijkste verzekeringen in één keer geregeld voor een goedkope premie.

Verzekeringen in het verzekeringspakket voor klusjesmannen

In deze pakketverzekering voor de klusjesman zitten standaard de volgende belangrijkste verzekeringen :

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor de klusjesman die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor als u aansprakelijk gesteld wordt door iemand anders dan uw opdrachtgever.
  • Rechtsbijstandsverzekering inclusief incassohulp voor de klusjesman die als ZZP-er werkt. Voor juridische hulp bij het verhalen van uw schade, juridische hulp of incassoservice.
  • Inventaris-, Goederen- en Gereedschapsverzekering voor de klusjesman die als ZZP'er werkt. Dekking voor bouwmaterialen en gereedschappen die thuis, in een loods of bij uw opdrachtgever opgeslagen liggen.
  • Eigen vervoerverzekering (diefstal uit bestelbus) voor de klusjesman die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor materialen en gereedschappen in uw bestelauto.
  • CAR-/Montrageverzekering voor de klusjesman die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van uw werkgever.

Goekoopste pakketverzekering voor ZZP'ers vergelijken

Op zoek naar 2 andere pakketverzekeringen voor u als klusjesman?

Naast deze simpel te berekenen ZZP pakketverzekering voor klusjesmannen hebben wij nog 2 goedkope pakketverzekeringen voor u als klusjesman. Klik hier om nog 2 berekeningen voor goedkope en complete verzekeringspakketten voor u als klusjesman te maken!

Bestelautoverzekering voor klusjesman

Bent u klusjesman en heeft u een bestelauto? Klik hier voor een vergelijking van de goedkoopste bestelbusverzekering voor u als klusjesman. Ook accessoires zijn mee te verzekeren op de bestelautoverzekering voor klusjesman.

Andere interessante websites voor klusjesmannen die als ZZP'er werken :

BestelautoVerzekeringen voor klusjesman | Zakelijke Autoverzekeringen voor klusjesman | VrachtutoVerzekeringen voor klusjesman