ZZP Verzekeringspakket voor een glazenwasser

Speciaal voor glazenwassers die als ZZP'er werken hebben wij een goedkoop en compleet glazenwasser ZZP verzekeringspakket. Met deze verzekering voor glazenwassers zijn de belangrijkste verzekeringen in één keer geregeld voor een goedkope premie.

Verzekeringen in het verzekeringspakket voor glazenwassers

In deze pakketverzekering voor de glazenwasser zitten standaard de volgende belangrijkste verzekeringen :

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor de glazenwasser die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor als u aansprakelijk gesteld wordt door iemand die iemand anders dan uw opdrachtgever.
  • Rechtsbijstandsverzekering inclusief incassohulp voor de glazenwasser die als ZZP-er werkt. Voor juridische hulp voor het verhalen van schade, juridisch advies en incassoservice.
  • Inventaris-, Goederen- en Gereedschapsverzekering voor de glazenwasser die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor goederen en gereedschappen opgeslagen bij u thuis, in een loods of bij de opdrachtgever.
  • Eigen vervoerverzekering (diefstal uit bestelbus) voor de glazenwasser die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor materialen en gereedschap in uw bestelbus.

Goekoopste pakketverzekering voor ZZP'ers vergelijken

Op zoek naar 2 andere pakketverzekeringen voor u als glazenwasser?

Naast deze simpel te berekenen ZZP pakketverzekering voor glazenwassers hebben wij nog 2 goedkope pakketverzekeringen voor u als glazenwasser. Klik hier om nog 2 berekeningen voor goedkope en complete verzekeringspakketten voor u als glazenwasser te maken!

Verzekeringspakket voor glazenwassersbedrijf met personeel

Bent u glazenwasser, maar met personeel en dus geen ZZP'er en heeft u wel een glazenwassersbedrijf? Dan hebben wij het MKB Verzekeringspakket voor glazenwassers. Klik hier om de goedkoopste premie voor de gunstigste pakketverzekering voor glazenwassers te vergelijken.

Bestelautoverzekering voor Glazenwasser

Bent u glazenwasser en heeft u een bestelauto? Klik hier voor een vergelijking van de goedkoopste bestelautoverzekering voor u als glazenwasser. Ook accessoires zijn mee te verzekeren op de bestelautoverzekering voor glazenwasser.

Andere interessante websites voor loodgieters die als ZZP'er werken :

BestelautoVerzekeringen voor glazenwasser | Zakelijke Autoverzekeringen voor glazenwasser | VrachtautoVerzekeringen glazenwasser