ZZP Verzekeringspakket voor een loodgieter

Speciaal voor softwareontwikkelaars die als ZZP'er software ontwikkelen hebben wij een goedkoop en compleet software ontwikkelaar ZZP verzekeringspakket. Met deze verzekering voor een softwareontwikkelaar zijn de belangrijkste verzekeringen in één pakketverzekering geregeld voor een goedkope premie.

Verzekeringen in het verzekeringspakket voor softwareontwikkelaars

In deze pakketverzekering voor de software ontwikkelaars zitten standaard de volgende belangrijkste verzekeringen :

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor de softwareontwikkelaar die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor als u aansprakelijk gesteld, anders dan uw opdrachtgever.
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de softwareontwikkelaar die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor als u aansprakelijk gesteld door uw opdrachtgever.
  • Rechtsbijstandsverzekering inclusief incassohulp voor de softwareontwikkelaar die als ZZP-er werkt. Voor juridische hulp voor het verhalen van schade, juridisch advies en incassoservice.
  • Inventaris-, Goederen- en Gereedschapsverzekering voor de softwareontwikkelaar die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor gereedschappen en bedrijfsgoederen die opgeslagen liggen bij u thuis, in een loods of bij de opdrachtgever.
  • Computerverzekering voor de software ontwikkelaar die als ZZP'er werkt. Biedt dekking voor uw eigen zakelijke computer, laptop of tablet.

Goekoopste pakketverzekering voor ZZP'ers vergelijken

Verzekeringspakket voor Loodgietersbedrijf met personeel

Bent u softwareontwikkelaar, maar met personeel en dus geen ZZP'er en heeft u wel een softwarebedrijf? Dan hebben wij het MKB Verzekeringspakket voor automatiseringsbedrijven. Klik hier om de goedkoopste premie voor de gunstigste pakketverzekering voor loodgieters te vergelijken.

(Bestel)autoverzekering voor softwareontwikkelaars

Bent u softwareontwikkelaar en heeft u een auto of een bestelauto? Klik hier voor een vergelijking van de goedkoopste bestelbusverzekering voor u als softwareontwikkelaar. Klik hier voor een vergelijking van de goedkoopste autoverzekering voor u als softwareontwikkelaar.

Andere interessante websites voor softwareontwikkelaars die als ZZP'er werken :

BestelautoVerzekeringen voor softwareontwikkelaar | Zakelijke Autoverzekeringen voor softwareontwikkelaar | VrachtautoVerzekeringen softwareontwikkelaar