Welkom bij ZZP-Pakketverzekeringen.nl

Op ZZP-Pakketverzekeringen.nl bieden wij een zeer scherp verzekeringspakket voor ZZP'ers met uitstekende polisvoorwaarden en een snelle schadebehandeling aan.

De goedkoopste ZZP Pakketverzekeringen
Onze verzekeringspakketten voor de ZZP-er zijn zo voordelig door het kunnen vergelijken van 3 verschillende pakketverzekeringen, een extra hoge korting, omdat u alles zelf online aanvraagt en door onze volledig gedigitaliseerde en online beschikbare administratie, waardoor wij enorm op de kosten kunnen besparen. Tot slot besteden wij geen kapitalen aan reclame. Daarom is onze premie dus scherper!

Onafhankelijkheid van ZZP-PakketVerzekering.nl
ZZP-PakketVerzekering.nl is een volledig onafhankelijk online assurantiekantoor voor verzekeringspakketten voor de Zelfstandige Zonder Personeel. ZZP-PakketVerzekering.nl heeft geen enkele binding met een verzekeraar of andere partijen. ZZP-PakketVerzekering.nl heeft geen enkele financiering of financiële verlichting aan een verzekeraar of andere partij. Onze vergoeding (provisie) voor de afgesloten verzekeringen is voor ieder verzekeringspakket exact gelijk. Hierdoor bieden wij een objectieve, eerlijke en gelijke vergelijking van de verzekeringspakketten voor u als ZZP-er.

ZZP-PakketVerzekering.nl is onderdeel van De Groot Financieel Adviseurs
ZZP-PakketVerzekering.nl is, net als AutoVerzekeringen.nl en BestelautoVerzekeringen.eu,  een onderdeel van het volledig onafhankelijke advieskantoor De Groot Financieel Adviseurs in Oud-Beijerland.

Meer informatie :

Andere websites van ZZP-Pakketverzekering.nl :
AutoVerzekeringen.nl | MotorVerzekeringen.nl | BestelautoVerzekeringen.EU | CaravanVerzekeringen.nl