Execution Only ZZP-Pakketverzekering

Mocht u via onze website een pakketverzekering voor ZZP'ers, een bestelautoverzekering, een zakelijke personenautoverzekering of een vrachtwagenverzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Bij het online afsluiten van autoverzekeringen via ZZP-Pakketverzekering.nl is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders met betrekking tot de pakketverzekering voor ZZP'ers, een bestelautoverzekering, een zakelijke personenautoverzekering of een vrachtwagenverzekering, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Omdat u ervoor kiest om zonder advies van een adviseur de pakketverzekering voor ZZP'ers, een bestelautoverzekering, een zakelijke personenautoverzekering of een vrachtwagenverzekering zelf via execution only af te sluiten bent u ook zelf verantwoordelijk voor het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden van de verzekeringen voor ZZP'ers en voor de keuze van de dekking en eventuele aanvullende dekkingen. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het eventueel niet correct of niet volledig invullen van het aanvraagformulier voor de verzekeringen voor ZZP'ers en de mogelijke gevolgen daarvan, zoals deze in de polisvoorwaarden van de verzekeringen vermeldt staan. 

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een pakketverzekering voor ZZP'ers, een bestelautoverzekering, een zakelijke personenautoverzekering of een vrachtwagenverzekering. Wanneer u wel advies wenst, kunt u contact met ons opnemen.